Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Πάρτε μια ανάσα ζωής για την ψυχή

Καλώς ορίσατε,
στην Ανάσα Ζωής για την Ψυχή, ένα blog που αυτό που θέλει να πετύχει είναι να βοηθήσει όλους εσάς που πνίγεστε από την καθημερινότητα και η ζωή σας θυμίζει περισσότερο αγώνα να διατηρηθείτε πάνω από την στάθμη της θάλασσας παρά την χαλάρωση σε μια νησιωτική παραλία.

Καθημερινά θα προσπαθήσω να σας δίνω απλές τεχνικές για να ζήσετε καλύτερα.
Θα είμαι ο διαδικτυακός σας σύμβουλος ψυχικής υγείας και ο φίλος που θα έρχεστε να μιλήσουμε για τις δυσκολίες της καθημερινότητας σας. Είναι πολύ σημαντική η επικοινωνία μας αλλά και με τα μέλη που θα συνεισφέρουν στην επικοινωνία μας και σκοπός μας θα είναι το πρώτο ελληνικό group therapy στο διαδίκτυο μέσω blog!

Πολλές φορές μπορούμε (και εσείς και εγώ) να συστήνουμε ένα βιβλίο το οποίο θα παρουσιάζουμε και θα λέμε την εμπειρία μας από αυτό. άλλες φορές κάποιον στίχο τραγουδιού που θα μας έχει αγγίξει μια εσωτερική χορδή και άλλες φορές ένα σημαντικό πρόβλημα την καθημερινότητας το οποίο θέλουμε να επιλύσουμε και δεν ξέρουμε πώς...

Λοιπόν, καλώς ήρθατε στην Ανάσα Ζωής για την Ψυχή, ξεκινάμε αύριο με το "Σιγοθεραπεία, ο τρόπος να ηρεμήσεις ψυχή-σώμα-μυαλό".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου